FREEED

Freeed.com on uusi suomalainen palvelu opettajille ja opettajaopiskelijoille. Palvelu tekee opetusvinkkien ja materiaalien löytämisen ja jakamisen helpoksi. Palvelu on ilmainen.

Osallistu palvelun kehittämiseen kilpailun avulla: Kirjaudu palveluun ja luo itsellesi tunnus. Pistä ideasi ja tekemäsi oppimateriaalit jakoon. Voit vinkata myös muita hyväksi todettuja materiaaleja.

Palkitsemme parhaimman ja aktiivisimman osallistujan iPadilla. Lisäksi annamme kymmenelle aktiiviselle kunniamaininnan kilon karkkisäkin muodossa. Osallistu myös opiskelijajärjestöjen väliseen kisaan.

Aktiivisin opiskelijajärjestö palkitaan 500 euron avustuksella. Haemme rakentavaa käyttäjäpalautetta, sekä laadukkaita ja oivaltavia sisältöjä.

Näin osallistut kilpailuun:

  • 1. Kirjaudu palveluun ja luo itsellesi tunnus. Muista mainita, mihin opiskelijajärjestöön kuulut.
  • 2. Pistä ideasi ja tekemäsi oppimateriaalit jakoon. Voit vinkata myös muita hyväksi todettuja materiaaleja muille opettajille.
  • 3. Ole aktiivinen palvelussa; Kommentoi, kannusta ja tallenna itsellesi mielekkäitä sisältöjä.
  • 4. Jos sinulla on parannusehdotuksia tai ideoita jatkokehitykseen, ole yhteydessä info@freeed.com

Freeed-palvelun tekijöihin, palvelusta löytyvällä linkillä. Haemme rakentavaa käyttäjäpalautetta, sekä laadukkaita ja oivaltavia sisältöjä.

Kilpailuaika on 29.1. - 22.2. Voittajat julkistetaan SOOLin Talvipäivien pääjuhlassa Tähtiareenalla 24.2.

Palkinnot

- Palkitsemme parhaimman ja aktiivisimman osallistujan omalla iPadilla.
- Lisäksi annamme kymmenelle aktiiviselle kunniamaininnan kilon karkkisäkin muodossa.
Aktiivisin opiskelijajärjestö Osallistu myös opiskelijajärjestöjen väliseen kisaan.

Kilpailun voittaja on:

  • 1) Tuottanut palveluun sisältöä, joita muuta käyttäjät ovat äänestäneet hyväksi ja/tai sisältö on herättänyt kommentoimaan.
  • 2) Voittaja on aktiivisesti käyttänyt palvelua, tallentamalla, äänestämällä, kommentoimalla, sekä lisäämällä sisältöä palveluun.
  • 3) Antanut hyviä kehitysehdotuksia palvelusta.

Aktiivinen opiskelijajärjestö on:

  • 1) Saanut monet jäsenistään kirjautumaan palveluun
  • 2) Useampi ainejärjestön jäsen on tuottanut kiinnostavaa sisältöä
  • 3) Ainejärjestön jäsenet tallentavat, äänestävät ja kommentoivat sisältöjä.

Tärkein yksittäinen tekijä kummassakin kategoriassa on hyvä uusi sisältö. Freeed-palvelun tekijät, Talvipäivien hallitus, sekä Ainejärjestöjen puheenjohtajat valitsevat lopulta parhaan ainejärjestön, sekä yksittäiset voittajat.


VOITA ILMAINEN TP-RANNEKE SULLE JA SUN KAVERILLE!

Kilpailu on päättynyt!

Ilmaiset TP-rannekkeet voittivat itselleen seuraavat henkilöt: Noora Kainulainen & Nelli Mäkelä (Opekas ry) ja Jaakko Vähtäri & Joel Hämäläinen (Peduca ry)

Talvipäivät on aloittanut yhteistyön FREEEDin kanssa. Tähän yhteistyöhön liittyvä kilpailu alkaa viikolla 5. Sillä välin käy tutustumassa palveluun tästä.